Новини

Премахване на етикети

Премахване на етикети

Здравейте, приятели,

Днес ще Ви представим един уникален продукт – Спрей за премахване на етикети и фолиа. Зимата дойде, а с нея и необходимостта от нова екипировка, затова нека Ви споделя една лична история:

Закупих каска за ски, втора ръка – идеална, но с много лепенки и стикери по нея. Разбира се, синът ми пожела да ги премахна и да си залепи нови стикери. Реших да използвам случая и да тествам нашият продукт.

Премахване на етикетиПремахване на етикети

Целта ми беше да премахна старите лепенки без да нараня каската или нейната повърхност и без да използвам остри инструменти – само аерозол и една гъба. След 30 мин. резултатът беше поразителен – всички лепенки бяха отстранени и каската беше като нова.

Премахване на етикети

После тествах със същият аерозол да премахна и един голям обемен стикер от ските – реклама на австрийска фирма за ски под наем. Отново обилно напояване и той падна. Дори в това нетипично приложение, нашият аерозол се справи успешно!

Премахване на етикети

Технологията, която използвах:

1. Обилно пръскане на всяка една лепенка.
2. Търкане само с гъбата – с абразивната част.

Тъй като идва месеца на подаръците – съветваме Ви да махнете етикетите с цените по тях, защото нашият продукт работи безпогрешно, а и също така има остатъчна миризма на портокал, което го прави още по-хубав.

Премахване на етикети