fbpx

Научете повече за дейността на Lepila.bg

Вашият правилен избор за лепила на едро и дребно

От 2017 г до сега фирма СУПЕР ГЛУ си е поставила амбициозната Цел: Всеки клиент да получи подходящото лепило или аерозол в зависимост от специфичните нужди.

Основното предимство на фирмата ни е доброто познаване на всеки един продукт – неговите предимства и къде да се използва. Всеки ден ние и нашите клиенти правим тестове в различни приложения и условия на всички предлагани лепила и аерозоли.

От 2018 г. СУПЕР ГЛУ е официален представител на GLUETEC Industrieklebstoffe GmbH & Co. KG – Германия – една от големите компании производител в Европана лепила и аерозоли. Продуктите, които се предлагат под марките WIKO, WELDYX и WIKO MARINE се отличават с високо посточнно качество, признато със сертификати – DVGWFABES и много други. Германската компания е сертифицирана от DECRA по ISO (EN) 9001 и ISO (EN) 14001.

Като представител на завод, фирмата може да предложи и продукти под етикет на клиентите.

Продуктите с марка WIKO включват:

Инженерни лепила – анаеробни, секундни, епоксидни, полиуретанови лепила и системи;

Аерозоли WIKO включват: аерозоли за почистване, смазване и подотовка  на детайлите;

Продуктите с марка WELDYX предлагат широка гама MMA лепила за лепене на метали, пластмаси, PP, PE, Teflon и всички необходими миксери и пистолети за 2К лепила;

Приоритет на фирмата е изграждане на широка дистрибуторска мрежа от магазини в цялата страна. За повече информация натиснете тук.

Всеки месец предлагаме нови продукти на нашите клиенти. За повече информация натиснете тук.

Разгледайте продуктите